Het doel:
Één maand zo duurzaam mogelijk reizen naar je werk.

Hoe gaan we dat doen?

Low Car Diet 2021 is dé mobiliteitswedstrijd waar werknemers een maand lang zo duurzaam mogelijk op en neer naar hun werk reizen. Ze hebben maar eén doel voor ogen; zo min mogelijk CO2-uitstoot. Vanaf 17 mei 2021 nemen de organisaties het tegen elkaar op om kans te maken op mooie prijzen én de Low Car Diet bokaal.

  • deelnemers

    10.000

    50 Bedrijven met bijna 10.000 deelnemers

  • co2

    -100.000

    Besparing van 100 Ton CO2 in één maand

Meedoen in 2021

Als jouw organisatie meedoet, komt er in de maand voorafgaand aan het Low Car Diet (dus maart/april 2021) een enthousiast activatieteam langs om zoveel mogelijk medewerkers te werven. Hierna volgt de persconferentie waar medewerkers van jouw organisatie kennismaken met hun tegenstanders en waar landelijke pers verslag van zal doen. Op 17 mei 2021 zorgen we ervoor dat alle deelnemers goed zijn voorbereid en start de wedstrijd; iedereen probeert een maand lang zo duurzaam mogelijk te reizen.

De Fynch Smart Mobility app meet alle CO2-uitstoot en daardoor kan er iedere week een tussenklassement worden opgemaakt. Op de laatste dag van het Low Car Diet komen de deelnemers weer samen voor de feestelijke prijsuitreiking. Uiteraard begeleidt het Low Car Diet team het traject van A tot Z en wordt er alles aangedaan om het enthousiasme en de resultaten tot grote hoogte te brengen. Hieronder vind je de zeven stappen die we tijdens het event doorlopen.