Hoe werkt de Fynch App?

Je krijgt voor de start van het Low Car Diet via e-mail een uitnodiging om onze app te downloaden. Ook staat in deze mail een link waarmee je jouw huidige reisgedrag, de 0-meting, kunt doorgeven. We willen weten hoeveel zakelijke/woon-werk ritten je per week maakt en met welke vervoersmiddelen deze ritten gemaakt worden.

Verdien Coins 

Je verdient coins voor ritten die je doordeweeks maakt met de fiets en het OV, of met OV- en autoritten buiten de spits. De verdiende coins kun je inwisselen voor bijvoorbeeld gratis koffie bij NS, dagkaarten van NS en kortingen op diverse duurzame incentives.

Resultaten en ranking van alle deelnemende bedrijven
Via de app geven wij jou inzicht in je eigen reisgedrag, kun je jouw resultaten vergelijken met het gemiddelde van je collega’s en zie je de scores van alle deelnemende bedrijven. Jouw bedrijf maakt kans om te winnen en daarnaast reiken we individuele prijzen uit!

De Fynch app trackt jouw ritten en bepaalt aan de hand van de meting welk vervoersmiddel je hebt gebruikt en het reisdoel van je rit. Als je hebt gecarpoold, een deelauto hebt gebruikt of elektrisch rijdt dien je dit handmatig bij de trip aan te geven.

Bekijk ook onze andere workshops